МОЛЕБАН ЗА БЛАГОСЛОВЕН ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Поводом почетка нове школске године, у недељу 10. септембра 2023. године, у храму Вазнесења Господњег у Убу, након Свете Литургије, служен је молебан и чин Призива Духа Светог за благословену и плодоносну наступајућу школску годину.

 

Настави са читањем

НЕКА ЈЕ БОГОМ БЛАГОСЛОВЕНА НОВА ШКОЛСКА 2023/2024. ГОДИНА

Свим ђацима, директорима, учитељима, наставницима и професорима предшколских, основних и средњих школа Уба и Тамнаве нека је Богом благословена нова школска 2023/2024. година.

Духовном бригом и љубављу Његовог Преосвештенства Епископа ваљевског Господина Исихија, у недељу  10. септембра 2023. године Господње у храму Вазнесења Господњег на Убу служиће се, након Свете Литургије, молебан (молитва) призива благослова Бога нашега – Оца и Сина и Светога Духа за успешну и плодоносну наступајућу школску годину. Овом приликом позивамо све који уче и који их уче да присуствују овом несвакидашњем догађају.

Настави са читањем

ВАСКРШЊЕ РАДОСТИ НАЈМЛАЂИХ ОСНОВАЦА

Ученици веронауке убске ОШ "Милан Муњас", у част Васкрса, Празника над Празницима, показали су своју љубав и благодарност кроз песму и цртеже. 

 

Уђите и погледајте на дну чланка цртеже наших основаца!

Настави са читањем

УЧЕНИЦИ ОШ „МИЛАН МУЊАС“ УБ ПОБЕДНИЦИ ФИНАЛА „ПРАВОСЛАВНЕ СЛАГАЛИЦЕ“

Марија Дудић, Ружица Панић и Миљан Станојевић, ученици Основне школе „Милан Муњас“ из Уба, чланови екипе „Пасха“, победници су финалног епархијског такмичења у квизу знања „Православна слагалица“, које је одржано у Холу Центра за културу у Ваљеву, са благословом Преосвећеног Епископа ваљевског Г. Исихија.

Настави са читањем