ЦРКВУ УБ ПОСЕТИЛО ПРЕКО 100.000 ЉУДИ

Цркву Уб, у протеклих осам месеци, посетило преко 100.000 (сто-хиљада) људи !!! Камера која непрекидно снима наш ХРАМ ХРИСТА СПАСИТЕЉА, забележила је свог стохиљадитог посетилаца осам месеци након што је постављена. Посетилаца има из целог света, а коментари свих су предивни.

ЦРКВА УБ - ноћни снимак са камере уживо

Црква Уб је пре осам месеци, прва у Србији, реализовала сарадњу са познатим светским порталом за камере УЖИВО - SKYLINE WEBCAMS Они поседују стотине камера које непрестано снимају и преко интернета уживо емитују видео записе разних познатих светских локације. Тако се Храм Христа Спаситеља са Уба нашао на интернету окружен познатим светским локацијама и грађевинама (Венеција, Колосеум у Риму, Фонтана Жеља у Риму, Мадрид, Тенерифе, ...). У таквом окружењу туристичких локација, где су посетиоци из целог света који већином нису православне вере, наш храм је врло брзо привукао својом лепотом и посете су кренуле непрестано да расту. Готово да нема тренутака када ова камера бележи мање од 10 тренутних посетилаца, а било је тренутака када је и 150 људи у исто време посматрало наш храм. Похвале су кренуле да се гомилају, а посета је данас прешла и СТОТУ ХИЉАДУ.

Испод чланка можете погледати снимак храма који се емитује УЖИВО

Поред уживог посматрања нашег храма, у могућности сте да погледате снимак целог претходног дана који је убрзан тако да се може видети у само 45 секунди. Поред ових техничких решења, са нашим храмом се можете упознати и 3Д (тродимензионалном) виртуелном туром, видео снимцима и галеријом слика. Уз техничка решења показивања храма, ту је и рад уредничког тима на духовности и ширењу православља. О свему овоме, више детаља можете прочитати кликом на линкове испод.

 

Више о ЦРКВИ УБ сазнајте кликом на линкове испод:

 

ЦРКВА УБ - УЖИВО - погледајте из близа уживо Храм Христа Спаситеља у Убу

ЦРКВА УБ - ПРЕТХОДНИ ДАН УКРАТКО - погледајте снимак претходног дана убског храма у 45 секунди

ЦРКВА УБ - ВИРТУЕЛНА ТУРА - прошетајте се кроз убски храм

ЦРКВА УБ - ГАЛЕРИЈА СЛИКА - погледајте нашу галерију - фотографије по дану и ноћи - по сунцу и снегу

ЦРКВА УБ (ВИДЕО) - погледајте видео снимке

 

УПОЗНАЈТЕ УРЕДНИЧКИ ТИМ ХРАМА ХРИСТА СПАСА - НАША МИСИЈА И ВИЗИЈА

 

Објаву припремио

Душан Петровић

Погледајте и: