ЦРКВА УБ - ТРЕЋИ РОЂЕНДАН САЈТА

Црква Уб - је на свом сајту кренула са објавама пре тачно три године на Божић 2013. године. Од тад па до данас, свакодневно смо објављивали дешавања, духовне текстове и поуке. Ширили смо православље. Наш уреднички тим Храма Христа Спаситеља је растао. Наша МИСИЈА и ВИЗИЈА је јасна ... ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ ...

Данас, на Христов рођендан - на Божић 2016. године и на наш трећи рођендан, наш сајт броји хиљаде свакодневних посета, наша и ваша фејсбук страница www.facebook.com/crkva.ub је прешла 33.000 чланова. Ту је и камера која даноноћно, 24часа 7 дана у недељи снима наш Храм ... и она је за нешто више од 8 месеци забележила 120.000 посета људи широм света.

Трудићемо се да поверење оправдамо али и да будемо још бољи а ви нам у томе можете помоћи. Упознајте ко смо, упознајте нашу мисију и визију. Дајте нам ваше коментаре и сугестије да будемо још бољи. Оно што вам се свиђа, лајкујте и делите даље. Тако сте и ви део тима. То је наша борба за ПРАВОСЛАВЉЕ.

 

КО СМО МИ?

Ми смо УРЕДНИЧКИ ТИМ ХРАМА ХРИСТА СПАСИТЕЉА. Радимо волонтерски и срцем на једној Богоугодној мисији пратећи заједничку визију на тимски постављеним циљевима са благословом Владике ваљевског господина Милутина, свештенства и одбора убске цркве.

 

МИСИЈА:

Постојимо због свих људи отвореног срца и због нашег заједничког духовног уздизања и спасења. Ширимо идеју ПРАВОСЛАВЉА како би испунили речи из Светог Писама:

,,Што смо видели и чули објављујемо вама да и ви с нама имате заједницу, а наша заједница је са Оцем и Сином Његовим Исусом Христом".
(I посл. Јован 1,1)

А и знате да је Исус рекао: "Јер где су се двоје или троје стали у име Моје, тамо сам Ја међу њима". (Мт. 18.19-20)

ВИЗИЈА:

Ширити идеју Хришћанства кроз свакодневно објављивање различитих духовних садржаја на најразличитијим медијима чинећи их тако ближим људима који данас живе у овом брзом свету. Трудићемо се да што боље обрадимо информације и да успоставимо комуникацију са читаоцима у нади да ћемо тако сви лакше наћи пут личног духовног уздизања.

ЦРКВА УБ - Храм Христа Спаситеља - порта за прославу Бадње вечери 2016.године

 

Кликните на линкове испод и сазнајте о УБСКОМ ХРАМУ ХРИСТА СПАСА.

ЦРКВА УБ - УЖИВО - погледајте из близа уживо Храм Христа Спаситеља у Убу

ЦРКВА УБ - ПРЕТХОДНИ ДАН УКРАТКО - погледајте снимак претходног дана убског храма у 45 секунди

ЦРКВА УБ - ВИРТУЕЛНА ТУРА - прошетајте се кроз убски храмУПОЗНАЈТЕ Уреднички Тим Цркве Уб

 

Објаву припремио

Душан Петровић

Погледајте и: