ПРАВИЛНИК ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ И ФЕЈСБУК СТРАНЕ ХРАМА ХРИСТА СПАСИТЕЉА – ЦРКВА УБ

ПРАВИЛНИК ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ И ФЕЈСБУК СТРАНЕ

ХРАМА ХРИСТА СПАСИТЕЉА – ЦРКВА УБ

Због све већег броја чланова и посетилаца наше и ваше стране и због све већег броја испада и неадекватних предлога, питања, коментара … дефинисали смо правилник понашања и општења на интернет презентацији и фејсбук страни како би истрајали у циљу уздизања ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРЕ и како би нашим посетиоцима и члановима омогућили да са нама неометано проведу своје време што корисније. Наш циљ је јасно дефинисан и описан на страни:

МИСИЈА СТРАНЕ Храма Христа Спаситеља – Црква Уб 

 

Ми ћемо истрајати у нашој мисији строго се придржавајући прописаних правила

 ПРАВИЛНИК Интернет презентације и фејсбук стране Храма Христа Спаситеља – Црква Уб 

 

 

!!! ПРАВИЛНИК !!!

ПРАВИЛНИК ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ И ФЕЈСБУК СТРАНЕ

ХРАМА ХРИСТА СПАСИТЕЉА – ЦРКВА УБ

 

1)      Сви људи и друге стране искрених намера су добродошли да нас прате, да нам се придруже (LIKE), да учествују у дискусијама (COMMENT) и да нас код себе на страни или профилу означавају уз свој коментар (LINK/SHARE).

2)      Не постоји ни један разлог који оправдава некултурно опхођење на нашим странама. Некултурне кориснике и стране ћемо блокирати а њихове коментаре брисати.

3)      Ваш коментар неке наше објаве мора бити у вези са самом објавом. У супротном се сматра неадекватним и биће обрисан. Уколико исти корисник настави са оваквим понашањем биће опоменут и на крају блокиран. Ваша питања која нису у вези са нашим објавама упутите фејсбук поруком или електронским писмом:

 

pitajte@crkvaub.rs

 

4)      Дискутијући о некој објави, можете изразити вашу недоумицу или затражити објашњење које је у вези са објавом. Ово је чак и препоручљиво да радите јер тако сви ми напредујемо. Нама је битно да овако упућено питање и коментар буде културан и у позитивној намери да се нешто боље разјасни. Негодовање, оптужбе, увреде и осуде наших објава сматрамо негативном намером и њих ћемо санкционисати блокирањем корисника и страна од којих потичу.

5)      Све што важи за дискутовање наших објава важи и за дискутовање о коментарима других посетилаца и чланова.

6)      Уколико сматрате да смо погрешили у некој објави слободно нам скрените пажњу на то. Сваки добронамерни коментар или порука су добродошли без обзира да ли сте ви или ми у праву.

7)      Није дозвољено постављање линкова ка другим странама и садржајима на наше стране. Уколико сматрате да нешто треба да објавимо контактирајте нас фејбук поруком или електронском поштом.

8)      Стране и презентације које се баве ПРАВОСЛАВЉЕМ не сматрамо конкуренцијом и радо ћемо их подржати али кад се уверимо да смо на истом путу и са истим намерама.

9)      Позив на сарадњу треба да буду упућени фејсбук поруком, електроснким писмом или телефоном а не као коментар наших објава. Све што није у складу са овим ми ћемо брисати.

10)   Поруке, фотографије и видео записе које смо ми потписали и објавили, није дозвољено објављивати без нашег потписа или у измењеном или скраћеном облику. Не измењене садржаје са нашим потписом слободно користите.

11)   Администратори страна Храма Хиста Спаситеља – Црква Уб задржавају право да одређеним корисницима блокирају приступ без објашењења. Уколико се неко сматра неправедно блокираним може нас контактирати путем поруке на фејсбуку или преко  електроснке поште

pitajte@crkvaub.rs