УПУСТВО ЗА ИНСТАЛАЦИЈУ И АЖУРИРАЊЕ МОЗИЛЛА ФАЈЕРФОКС ПРЕТРАЖИВАЧА

Mozilla Firefox Browser

(од произвођача препоручен програм за ажурирање презентације www.crkvaub.rs)

Уредници, најмање пробелема приликом ажурирања ваше и наше презентације Храма Христа Спаситеља имаћете ако користите последњу верзију претраживача MOZILLA FIREFOX. Упуство за инсталирање и ажурирање прочитајте у додатку овог чланка.

 

Презентација Храма Христа Спаситеља налази се на рачунару са одговарајућим програмом (презентација је на серверу) који 24часа 7 дана у недељи одржава (хостује) нашу презентацију да буде доступна преко Интернета свима широм света.

Уредници приступају овом рачунару (серверу) да би убацили нове и модификовали старе садржаје. То се ради преко претраживача (бровзера). Произвођач сервера је свој програм тестирао на MOZILLA FIREFOX бровзеру и препоручује га за коришћење. Само ако користите последњу верзију MOZILLA FIREFOX-a имаћете најугоднији рад и најмање потешкоћа приликом ажурирања ваших чланака на интернет презентацији Цркве Уб.

У делу испод текста (ПРЕУЗМИТЕ ПРИЛОГЕ) можете скинути детатаљно упуство MOZILLA FIREFOX у коме је објашњено како да на интернету пронађете и инсталирате последњу верзију и како да касније ажуирирате ваш  MOZILLA FIREFOX који већ користите како би увек имали ажурну верзију.