Пошаљите питање духовнику

Ми смо ту да саслушамо сваки Ваш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Будите слободни да нам своје предлоге, сугестије, дилеме и питања упутите преко електронске поште , а неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити.

Приватност ваших питања и сугестија је загарантована, односно нико осим духовника ове рубрике неће знати шта је и ко је питао и предложио, осим ако нам не нагласите да желите да се зна шта потиче од вас.

Питања и предлози као и наши одговори на њих који нам се учине занимљивим налазиће се на овој страници да би и остали посетиоци могли да их прочитају. Због заштите приватности Bаш текст ће тада бити промењен тако да се не може ни претпоставити од кога потиче.

ШТА ЈЕ ТО НАСУШНА ХРАНА? ПРЕЈЕДАМ СЕ А НЕ ГОЈИМ СЕ, ДА ЛИ ЈЕ ТО ГРЕХ?

Преједам се јер сам доброг апетита и хвала Богу могу доста појести.  Често се преједем иако сам средње тежине и изгледа.  Неко време осећам се лоше,  касније сам добро.  Не знам грешим ли.  Онда погледам свештенство,  већина је предебела.  Значи једу више од потребе,  па можда и не грешим зато што се преједем.

Чим се не осећате добро кад се преједате то треба да испоштујете. Ваш унутрашњи мерач Вам говори да то није добро за Вас. Само научите да слушате унутрашње знакове које вам организам даје и постићи ћете баланс. Што се тиче свештеника, немојте судити по изгледу. Ви не знате какав крст који од њих носи. Заједнички проблем је мала физичка потрошња, а велика психичка.

Духовни одговор дао:

Архимандрит Михаило Биковић

 

ПИТАЈТЕ ДУХОВНИКА - кликните и прочитајте још питања и одговора из ове рубрике

УРЕДНИЧКИ ТИМ - НАША МИСИЈА И ВИЗИЈА - кликните за детаље

ПИТАЈТЕ ДУХОВНИКА - пошаљите емаил на:pitajte@crkvaub.rs

ДУХОВНЕ ВЕЧЕРИ (ВИДЕО) - О ПРИПРЕМИ ЗА СВЕТУ ТАЈНУ ПРИЧЕШЋА - кликните да погледате