Пошаљите питање духовнику

Ми смо ту да саслушамо сваки Ваш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Будите слободни да нам своје предлоге, сугестије, дилеме и питања упутите преко електронске поште , а неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити.

Приватност ваших питања и сугестија је загарантована, односно нико осим духовника ове рубрике неће знати шта је и ко је питао и предложио, осим ако нам не нагласите да желите да се зна шта потиче од вас.

Питања и предлози као и наши одговори на њих који нам се учине занимљивим налазиће се на овој страници да би и остали посетиоци могли да их прочитају. Због заштите приватности Bаш текст ће тада бити промењен тако да се не може ни претпоставити од кога потиче.

ЉУДИ ДАНАС СТРАДАЈУ ОД СТРАХОВА - КАКО ПОБЕДИТИ АНКСИОЗНОСТ?

Данас многи људи страдају од разних страхова, конкретно од анксиозности. Знамо да прави Хришћани не би требали да имају страх, и да страх долази од нечистог. Како се ослободити страха?

Данас је хвала Богу наука напредовала, тако да комбинацијом достигнућа у психијатрији и наравно, редовног црквеног живота могуће је потпуно се ослободити страха. Психијатријска помоћ је неопходна као поштапалица да би могло да се неометано функционише у животу. Касније када реалан живот и успеси у њему донесу радост потребе за психијатријском помоћи више неће бити. Редован црквени живот је непоходан целог живота, јер без уношења Господа у себе, нећемо имати животне силе. Када се редовно спремате за причешће и причешћујете се, уносите самога Господа у себе. Присуство Господа у Вама не оставља место за супротну страну, која је носилац страха и мора да бежи!

 Духови одговор дао:

Архимандрит Михаило Биковић

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ ПИТАЊА И ОДГОВОРА НА ТЕМУ АНКСИОЗНОСТИ:

КАКО ДА ПОБЕДИМ АНКСИОЗНОС, СТРАХ ЗА ДЕЦУ И ПРЕЗИР ЦРКВЕ - кликните да прочитате

АНКСИОЗНОСТ И СТРАХ ОД СМРТИ И СРЧАНОГ УДАРА - КАКО ДА ПОБЕДИМ - кликните да прочитате

 

РУБРИКА ПИТАЈТЕ ДУХОВНИКА:

ПИТАЈТЕ ДУХОВНИКА - кликните и прочитајте још питања и одговора из ове рубрике

УРЕДНИЧКИ ТИМ - НАША МИСИЈА И ВИЗИЈА - кликните за детаље

ПИТАЈТЕ ДУХОВНИКА - пошаљите емаил на:pitajte@crkvaub.rs

ДУХОВНЕ ВЕЧЕРИ (ВИДЕО) - О ПРИПРЕМИ ЗА СВЕТУ ТАЈНУ ПРИЧЕШЋА - кликните да погледате