Пошаљите питање духовнику

Ми смо ту да саслушамо сваки Ваш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Будите слободни да нам своје предлоге, сугестије, дилеме и питања упутите преко електронске поште , а неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити.

Приватност ваших питања и сугестија је загарантована, односно нико осим духовника ове рубрике неће знати шта је и ко је питао и предложио, осим ако нам не нагласите да желите да се зна шта потиче од вас.

Питања и предлози као и наши одговори на њих који нам се учине занимљивим налазиће се на овој страници да би и остали посетиоци могли да их прочитају. Због заштите приватности Bаш текст ће тада бити промењен тако да се не може ни претпоставити од кога потиче.

АДВЕНТИЗАМ - КАКО ГА НАПУСТИТИ И ПРИЋИ ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРКВИ?

Занима ме мишљење о заблудама адвентизма. Шта човек треба учинити након изласка из адвентизма, да би ушао у Православну Цркву?

Не могу прецизно да Вам кажем о адвентизму, али могу да Вам кажем где лежи проблем у протестантизму чији је адвентизам један део. Када су се побунили против лицемерја и безакоња у римокатоличкој цркви неки су се отцепили и кренули својим путем. Не треба заборавити да се римокатоличка црква, такође отцепила, тако да је протестантизам отцепак од отцепка. Штета је што тад кад су се отцепили нису присајединили Православљу, јер би добили пуноћу која им је фалила и код римокатолика. Дакле, потпуно обезблагодаћена организација људи. Све што треба да урадите је да одете код свог свештеника и да му све то исповедите и да Вас крсти. После тога да кренете у редован црквени живот, како би сте задобили Духа Светог.

Духовни одговор дао:

Архимандрит Михаило Биковић

 

ПИТАЈТЕ ДУХОВНИКА - кликните и прочитајте још питања и одговора из ове рубрике

УРЕДНИЧКИ ТИМ - НАША МИСИЈА И ВИЗИЈА - кликните за детаље

ПИТАЈТЕ ДУХОВНИКА - пошаљите емаил на:pitajte@crkvaub.rs

ДУХОВНЕ ВЕЧЕРИ (ВИДЕО) - О ПРИПРЕМИ ЗА СВЕТУ ТАЈНУ ПРИЧЕШЋА - кликните да погледате