ИСЦЕЉЕЊА СВЕТОГ НЕКТАРИЈА ЕГИНСКОГ - (НАЈАВА) ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ ЦРКВЕ УБ

ИСЦЕЉЕЊА СВЕТОГ НЕКТАРИЈА ЕГИНСКОГ, СВЕДОЧЕЊЕ ИСЦЕЉЕНИХ, ОД НАЈТЕЖЕ БОЛЕСТИ КАРЦИНОМА - РАКА, НАД МОШТИМА СВЕТОГ НЕКТАРИЈА ЕГИНСКОГ - тема је на коју Г-ђа Наталија Ковачевић, духовно чедо старца Нектарија Виталиса и иконописац, предаје у оквиру  ДУХОВНИХ БЕСЕДА  Цркве Уб.

 

 ПОЧЕТАК: четвртак 23. март 2017. у 19:00 часова у Црквеном дому Уб

 

Духовну беседу организује:

 Хришћанска Заједница Свети Макарије Велики - Уб 

 

Сестра Наталија Ковачевић живи је сведок многих чуда и исцељења пред моштима Светог Нектариај Егинског и поред старца Нектарија Виталиса, јер је она често присутна на Егини, Грчка.

Старац Нектарије Виталис је имењак и духовни наследник Светог Нектарија Егинског. Ткође, за старца Нектарија Виталиса се сматра да је за живота чудотворац (као и Свети Нектарије Егински) и један од највећих духовника Грчке. 

Сестра Наталија Ковачевић је духовно чедо Светог Нектарија Виталиса и она ће нам на овом предавању пренети дух Светог Нектарија Егинског и старца Нектарија Виталиса.  Причаће нам о чудима иисцељењима која се дешавају на Егини. Пренеће нам боје и мирисе Егине - маленог острва у Егејском мору које је на свом тлу удомило 365 цркава и манастира, за сваки дан у години.

Наталија је одрасла у Ваљеву. Завршила је грађевински факултет и бави се иконописањем. Духовно је чедо старца Нектарија Виталиса и његов велики пријатељ. 

Са породицом, мужем Радивојем и сином Луком Наталија живи у Атини. 

Најаву припремио ђакон Александар Мандарић, вероучитељ

 

ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ - Цркве Уб су у организацији Хришћанске Заједнице "Свети Макарије Велики"

ДОБРО НАМ ДОШЛИ !!!

 

 

Галерија слика