ХРАМ ХРИСТА СПАСИТЕЉА У УБУ ДОБИО ЈЕДНУ ОД НАЈМОДЕРНИЈИХ ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ДАН ХРИСТОВОГА РОЂЕЊА

           Са благословом Његовог Преосвештенства Епископа ваљевског г. Милутина, Црква у Убу, пратећи најмодернија достигнућа у систему медијског информисања, а ради што успешнијег ширења науке Божије, активирала је своју интернет презентацију на адреси www.crkvaub.rs .

 

         На најрадоснији дан рода људскога, на празник Рођења Сина Божјега, Господа и Бога и Спаса нашега Исуса Христа, Црква у Убу, по благослову Његовог Преосвештенства Епископа ваљевског г. Милутина, добила је једну од најмодернијих интернет презентација на адреси www.crkvaub.rs .

       Архијерејски Намесник тамнавски протојереј-ставрофор Митар Миловановић је на дан Светих Праотаца изашао пред Владику Милутина са предлогом и затражио благослов за медијску презентацију убске цркве и целог намесништва путем веб сајта (Web site). Предлог је наишао на одобрење и пуну подршку од Његовог Преосвештенства. Основан је Уређивачки одбор са о. Миланом Ристивојчевићем као главним уредником на челу, и већ на Божић сајт убске цркве је активиран. Поред уређивачког одбора, велики допринос у техничкој реализацији и подршци дао је г. Владимир Тешић, као и председник ЦО Уб г. Душан Петровић.

             Пошто нам је свима заједнички циљ ширење Радосне вести, сваки коментар и сугестија су добро дошли.

 

Уређивачки одбор сајта