ПРАВИЛНИК ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ И ФЕЈСБУК СТРАНЕ
ХРАМА ХРИСТА СПАСИТЕЉА – ЦРКВА УБ

 

 1. Сви људи и друге стране искрених намера су добродошли да нас прате, да нам се придруже (LIKE), да учествују у дискусијама (COMMENT) и да нас код себе на страни или профилу означавају уз свој коментар (LINK/SHARE).

 2. Не постоји ни један разлог који оправдава некултурно опхођење на нашим странама. Некултурне кориснике и стране ћемо блокирати а њихове коментаре брисати.

 3. Ваш коментар неке наше објаве мора бити у вези са самом објавом. У супротном се сматра неадекватним и биће обрисан. Уколико исти корисник настави са оваквим понашањем биће опоменут и на крају блокиран. Ваша питања која нису у вези са нашим објавама упутите фејсбук поруком или електронским писмом:

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 4. Дискутијући о некој објави, можете изразити вашу недоумицу или затражити објашњење које је у вези са објавом. Ово је чак и препоручљиво да радите јер тако сви ми напредујемо. Нама је битно да овако упућено питање и коментар буде културан и у позитивној намери да се нешто боље разјасни. Негодовање, оптужбе, увреде и осуде наших објава сматрамо негативном намером и њих ћемо санкционисати блокирањем корисника и страна од којих потичу.

 5. Све што важи за дискутовање наших објава важи и за дискутовање о коментарима других посетилаца и чланова.

 6. Уколико сматрате да смо погрешили у некој објави слободно нам скрените пажњу на то. Сваки добронамерни коментар или порука су добродошли без обзира да ли сте ви или ми у праву.

 7. Није дозвољено постављање линкова ка другим странама и садржајима на наше стране. Уколико сматрате да нешто треба да објавимо контактирајте нас фејбук поруком или електронском поштом.

 8. Презентације које се баве ПРАВОСЛАВЉЕМ не сматрамо конкуренцијом и радо ћемо их подржати али кад се уверимо да смо на истом путу и са истим намерама.

 9. Позив на сарадњу треба да буду упућени фејсбук поруком, електроснким писмом или телефоном а не као коментар наших објава. Све што није у складу са овим ми ћемо брисати.

 10. Поруке, фотографије и видео записе које смо ми потписали и објавили, није дозвољено објављивати без нашег потписа или у измењеном или скраћеном облику. Не измењене садржаје са нашим потписом слободно користите.

 11. Администратори страна Храма Хиста Спаситеља – Црква Уб задржавају право да одређеним корисницима блокирају приступ без објашењења. Уколико се неко сматра неправедно блокираним може нас контактирати путем поруке на фејсбуку или преко  електроснке поште:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.