недеља, 27 јануар 2019 19:48

ПРОСЛАВА СВЕТОГ САВЕ У ОШ ,,ДИМИТРИЈЕ ТУЦОВИЋ" У ЈАБУЧЈУ

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Свечано и достојанствено, уз велики број родитеља, ученика и запослених, свечаном приредбом, молитвеног, музичког, литерарног, драмског и ликовног садржаја, обележена је овогодишња школска слава Свети Сава у ОШ ,,Димитрије Туцовић“ у Јабучју.

 

Програм је започет обредним освештавањем жита и славског колача који су извршили јереји цркве у Јабучју, о. Милорад Андрић и о. Зоран Марковић. Од домара школе господина Милоја Марковића, славски колач преузео је правник школе господин Марко Пауновић.

Програм ученика започео је химном Светом Сави а након тога уследило је од стране ученика извођење културно уметничког програма посвећеног Светом Сави.

По завршетку програма присутним ученицима додељени су поклон пакетићи. Свечани програм завршен је око 12 часова.

 

Припремио Златко Перић

Галерија слика:

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa