уторак, 11 април 2017 12:39

АСФАЛТИРАН ПРИЛАЗНИ ПУТ У ЦРКВЕНОЈ ОПШТИНИ ВУКОНА

Оцените овај чланак
(2 Гласова)
Храм Успења Пресвете Богородице у Вукони_асфалтирање прилазног пута са јужне стране

У Црквеној општини Вукона, првог дана Велике седмице у понедељак 10.04.2017., извршени су радови на асфалтирању прилазног пута за храм Успења Пресвете Богородице.

Припремни радови су изведени током претходне недеље и том приликом је прво извршена нивелација трасе, а потом је насута камена подлога. Укупна дужина асфалтиране деонице је 175м, а ширина 3м. Инвеститор радова  је предузеће „Путеви Србије“, а извођач Предузеће за путеве Ваљево а.д. Тако је храм, који је прошле године прославио 110 година постојања, добио  савремен пут који ће омогућити лакши прилаз свима који долазе у њега. Старешина храма о. Предраг Велимировић је изразио захвалност свим извођачима радова, на добро обављеном послу и пожелео им је пуно успеха у даљем раду. Посебну захвалност за помоћ у реализацији овог пројекта о. Предраг је упутио Михајлу Марковићу, генералном директору ПЗП Ваљево а.д.

 Мирослав Ранисављевић

Уредник тамнавског намесништва

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa