уторак, 19 август 2014 12:10

ОБНОВА ПАРОХИЈСКОГ ДОМА У НОВАЦИМА

Оцените овај чланак
(3 Гласова)
Црквено парохијски дом у Новацима

ПАРОХИЈСКИ ДОМ У НОВАЦИМА ДОБИО НОВО ЛИЦЕ. Предузимљиви старешина Храма Рођења Пресвете Богородице, отац Срђан Филиповић сваке године покреће по један велики посао везан за обнову овог Храма у Новацима.

 После торња са звоником и крова цркве, на ред је  дошао црквено-парохијски дом који је обновљен лета 2014. Потпуно је урађена нова фасада, изолација, спољашња и унутрашња столарија, ограде на балкону, олуци... Највећи донатори су и овог пута били верници из села Трлић: Живојин и Живота Јовановић, Милан и Милојица Близањац и Живадин Костић.

Текст, Слободан Иветић редитељ

             Искреном хришћанском љубављу, братски се захваљујемо господину Слободану Иветићу на уступљенoм фото материјалу

Припремио, Златко Перић

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa