среда, 28 мај 2014 20:40

ЧОВЕК ЈЕ БОГАТ ОНОЛИКО КОЛИКО ДРУГИМА ДАЈЕ

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ДУХОВНО БОГАТСТВО ЈЕ ТРАЈНО. Позивамо све парохијане и све људе добре воље да, у складу са својим могућностима, уплате новчану помоћ за становништво угрожено у поплавама.Човек је богат онолико колико је спреман другом да да, односно богат је онај ко пуно даје, а не ко пуно има.Нека нам ово  што се дешава буде опомена да се вратимо правим вредностима.

 

Многи људи више напора улажу да  стекну материјално богатство, а без њега се може остати за трен. Духовно богатство је трајно. Зато у овим данима патње и страдања отворимо врата душе и допустимо Богу да уђе.Тако ћемо лакше проћи кроз сва искушења која су пред нама. Да ово схватимо као прочишћење и прилику да се вратимо на прави пут, а то је пут човекољубља, хуманости, солидарности. Клице тога се већ уочавају и важно је да наставимо да их негујемо.

Новац можете уплатити на динарски рачун Црквене општина Вукона.

 Број рачуна је 160-202629-88, Банка Интеза.

Сврха уплате: донација за поплављене

Прималац: Црквена општина Вукона, ЗП 14214, Бањани

О износу прикупљеног новца и његовом трошењу благовремено ћемо обавестити јавност .

Спасавајући друге, спасавамо себе.

Парох Ц.О Вукона, протојереј Душан Бабић

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa