Поуке

Сваки дан ћемо на овој страни објављивати поуке и мисли највећих духовника Православног Хришћанства, цитате из Библије, и још много много тога ...

уторак, 14 новембар 2017 20:00

ПОУКЕ - Отац Јустин

Оцените овај чланак
(2 Гласова)
ДУХОВНЕ ПОУКЕ - Мирослављево јеванђење

Бог је у Светом Писмо казао човеку све што је људима требало казати. У Свето Писму се налази биографија сваког човека, сваког без изузетка...(за наставак идите на ОПШИРНИЈЕ)

У њему сваки од нас може себе наћи детаљно, подробно описана и приказана: све своје врлине и мане, које имаш и које можеш имати и немати; наћи ћеш путеве којим душа твоја, и свачија, иде од греха ка безгрешности и сав пут човека до Бога и човека до ђавола. Наћи ћеш начин како да се ослободиш од греха, наћи ћеш једном речју, сву историју греха и грешности, и сву историју правде и праведника.

 

ДУХОВНЕ ПОУКЕ

сајт Цркве Уб

Више из ове категорије « Ава Исаија Св. Јефрем Сирин »

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

 

Webcam Live

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa