Питајте Духовника

Питајте Духовника Ми смо ту да саслушамо сваки Ваш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Будите слободни да нам своје предлоге, сугестије, дилеме и питања упутите преко електронске поште , а неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити.

Адреса електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Приватност ваших питања и сугестија је загарантована, односно нико осим духовника ове рубрике неће знати шта је и ко је питао и предложио, осим ако нам не нагласите да желите да се зна шта потиче од вас.

Питања и предлози као и наши одговори на њих који нам се учине занимљивим налазиће се на овој страници да би и остали посетиоци могли да их прочитају. Због заштите приватности Bаш текст ће тада бити промењен тако да се не може ни претпоставити од кога потиче.

петак, 11 новембар 2016 18:00

ЉУДИ ДАНАС СТРАДАЈУ ОД СТРАХОВА - КАКО ПОБЕДИТИ АНКСИОЗНОСТ?

Оцените овај чланак
(9 Гласова)
Архимандрит Михаило Биковић

Данас многи људи страдају од разних страхова, конкретно од анксиозности. Знамо да прави Хришћани не би требали да имају страх, и да страх долази од нечистог. Како се ослободити страха?

Данас је хвала Богу наука напредовала, тако да комбинацијом достигнућа у психијатрији и наравно, редовног црквеног живота могуће је потпуно се ослободити страха. Психијатријска помоћ је неопходна као поштапалица да би могло да се неометано функционише у животу. Касније када реалан живот и успеси у њему донесу радост потребе за психијатријском помоћи више неће бити. Редован црквени живот је непоходан целог живота, јер без уношења Господа у себе, нећемо имати животне силе. Када се редовно спремате за причешће и причешћујете се, уносите самога Господа у себе. Присуство Господа у Вама не оставља место за супротну страну, која је носилац страха и мора да бежи!

 Духови одговор дао:

Архимандрит Михаило Биковић

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ ПИТАЊА И ОДГОВОРА НА ТЕМУ АНКСИОЗНОСТИ:

КАКО ДА ПОБЕДИМ АНКСИОЗНОС, СТРАХ ЗА ДЕЦУ И ПРЕЗИР ЦРКВЕ - кликните да прочитате

АНКСИОЗНОСТ И СТРАХ ОД СМРТИ И СРЧАНОГ УДАРА - КАКО ДА ПОБЕДИМ - кликните да прочитате

 

РУБРИКА ПИТАЈТЕ ДУХОВНИКА:

ПИТАЈТЕ ДУХОВНИКА - кликните и прочитајте још питања и одговора из ове рубрике

УРЕДНИЧКИ ТИМ - НАША МИСИЈА И ВИЗИЈА - кликните за детаље

ПИТАЈТЕ ДУХОВНИКА - пошаљите емаил на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ДУХОВНЕ ВЕЧЕРИ (ВИДЕО) - О ПРИПРЕМИ ЗА СВЕТУ ТАЈНУ ПРИЧЕШЋА - кликните да погледате

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa