Уреднички тим

Уреднички тим КО СМО МИ?

Ми смо УРЕДНИЧКИ ТИМ ХРАМА ХРИСТА СПАСИТЕЉА. Радимо волонтерски и срцем на једној Богоугодној мисији пратећи заједничку визију на тимски постављеним циљевима са благословом Владике ваљевског господина Милутина, свештенства и одбора убске цркве.

 

МИСИЈА:

Постојимо због свих људи отвореног срца и због нашег заједничког духовног уздизања и спасења. Ширимо идеју ПРАВОСЛАВЉА како би испунили речи из Светог Писама:

,,Што смо видели и чули објављујемо вама да и ви с нама имате заједницу, а наша заједница је са Оцем и Сином Његовим Исусом Христом".
(I посл. Јован 1,1)

 

ВИЗИЈА:

Ширити идеју Хришћанства кроз свакодневно објављивање различитих духовних садржаја на најразличитијим медијима чинећи их тако ближим људима који данас живе у овом брзом свету. Трудићемо се да што боље обрадимо информације и да успоставимо комуникацију са читаоцима у нади да ћемо тако сви лакше наћи пут личног духовног уздизања.

среда, 14 децембар 2016 08:00

ЦРКВА УБ ЗВАНИЧНО НА ВИКИПЕДИЈИ

Оцените овај чланак
(5 Гласова)
Википедија - најпознатија онлајн енциклопедија

Црква Уб је добила своју званичну страницу на Википедији - најпознатијој онлајн енциклопедији. Поред своје званичне интернет презентације и фејсбук стране од сада о Храму Христа Спаситеља можете читати и на Википедији. Опширније у наставку текста...

После скоро четири године интернет издаваштва наш Храм Христа Спаситеља је добио још један виртуелни медијум на коме ће се претстављати. О значају чувања културне и духовне баштине на овакво значајној и посећеној енциклопедији, сувишно је говорити. Званичну Википедија страну Цркве Уб можете прочитати кликом на следећи линк:

Црква Уб - званична Википедија страница

Посебну захвалност на реализацији ове странице, Уреднички Тим Храма Христа Спаситеља, дугује Дарку Гајићу, једном од уредника Википедије на српском језику. Дарко Гајић до сада има преко 1500 написаних и значајно допуњених уређених страница. Теме које обрађује су претежно из области заштићених непокретних културних добара, православља, споменичког наслеђа и културе. Од његовог рада, нама су посебно значајне и странице посвећене нашој Ваљевској Епархији и Српској Православној Цркви. Дарка можете контактирати емаилом а његове радове погледати кликом на следећи линк: радови Дарка Гајића на википедији.

 

Објаву припремио

Душан Петровић

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

 

Webcam Live

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa