Уреднички тим

Уреднички тим КО СМО МИ?

Ми смо УРЕДНИЧКИ ТИМ ХРАМА ХРИСТА СПАСИТЕЉА. Радимо волонтерски и срцем на једној Богоугодној мисији пратећи заједничку визију на тимски постављеним циљевима са благословом Владике ваљевског господина Милутина, свештенства и одбора убске цркве.

 

МИСИЈА:

Постојимо због свих људи отвореног срца и због нашег заједничког духовног уздизања и спасења. Ширимо идеју ПРАВОСЛАВЉА како би испунили речи из Светог Писама:

,,Што смо видели и чули објављујемо вама да и ви с нама имате заједницу, а наша заједница је са Оцем и Сином Његовим Исусом Христом".
(I посл. Јован 1,1)

 

ВИЗИЈА:

Ширити идеју Хришћанства кроз свакодневно објављивање различитих духовних садржаја на најразличитијим медијима чинећи их тако ближим људима који данас живе у овом брзом свету. Трудићемо се да што боље обрадимо информације и да успоставимо комуникацију са читаоцима у нади да ћемо тако сви лакше наћи пут личног духовног уздизања.

недеља, 27 децембар 2015 00:10

ЦРКВУ УБ ПОСЕТИЛО ПРЕКО 100.000 ЉУДИ

Оцените овај чланак
(7 Гласова)
ЦРКВА УБ - фотографија са камере која смима УЖИВО Душан Петровић

Цркву Уб, у протеклих осам месеци, посетило преко 100.000 (сто-хиљада) људи !!! Камера која непрекидно снима наш ХРАМ ХРИСТА СПАСИТЕЉА, забележила је свог стохиљадитог посетилаца осам месеци након што је постављена. Посетилаца има из целог света, а коментари свих су предивни.

ЦРКВА УБ - ноћни снимак са камере уживо

Црква Уб је пре осам месеци, прва у Србији, реализовала сарадњу са познатим светским порталом за камере УЖИВО - SKYLINE WEBCAMS Они поседују стотине камера које непрестано снимају и преко интернета уживо емитују видео записе разних познатих светских локације. Тако се Храм Христа Спаситеља са Уба нашао на интернету окружен познатим светским локацијама и грађевинама (Венеција, Колосеум у Риму, Фонтана Жеља у Риму, Мадрид, Тенерифе, ...). У таквом окружењу туристичких локација, где су посетиоци из целог света који већином нису православне вере, наш храм је врло брзо привукао својом лепотом и посете су кренуле непрестано да расту. Готово да нема тренутака када ова камера бележи мање од 10 тренутних посетилаца, а било је тренутака када је и 150 људи у исто време посматрало наш храм. Похвале су кренуле да се гомилају, а посета је данас прешла и СТОТУ ХИЉАДУ.

Испод чланка можете погледати снимак храма који се емитује УЖИВО

Поред уживог посматрања нашег храма, у могућности сте да погледате снимак целог претходног дана који је убрзан тако да се може видети у само 45 секунди. Поред ових техничких решења, са нашим храмом се можете упознати и 3Д (тродимензионалном) виртуелном туром, видео снимцима и галеријом слика. Уз техничка решења показивања храма, ту је и рад уредничког тима на духовности и ширењу православља. О свему овоме, више детаља можете прочитати кликом на линкове испод.

 

Више о ЦРКВИ УБ сазнајте кликом на линкове испод:

 

ЦРКВА УБ - УЖИВО - погледајте из близа уживо Храм Христа Спаситеља у Убу

ЦРКВА УБ - ПРЕТХОДНИ ДАН УКРАТКО - погледајте снимак претходног дана убског храма у 45 секунди

ЦРКВА УБ - ВИРТУЕЛНА ТУРА - прошетајте се кроз убски храм

ЦРКВА УБ - ГАЛЕРИЈА СЛИКА - погледајте нашу галерију - фотографије по дану и ноћи - по сунцу и снегу

ЦРКВА УБ (ВИДЕО) - погледајте видео снимке

 

УПОЗНАЈТЕ УРЕДНИЧКИ ТИМ ХРАМА ХРИСТА СПАСА - НАША МИСИЈА И ВИЗИЈА

 

Објаву припремио

Душан Петровић

Видео:

ЦРКВА УБ - УЖИВО ЦРКВА УБ - ЕПАРХИЈА ВАЉЕВСКА - ВИДЕО УЖИВО

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

 

Webcam Live

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa