Уреднички тим

Уреднички тим КО СМО МИ?

Ми смо УРЕДНИЧКИ ТИМ ХРАМА ХРИСТА СПАСИТЕЉА. Радимо волонтерски и срцем на једној Богоугодној мисији пратећи заједничку визију на тимски постављеним циљевима са благословом Владике ваљевског господина Милутина, свештенства и одбора убске цркве.

 

МИСИЈА:

Постојимо због свих људи отвореног срца и због нашег заједничког духовног уздизања и спасења. Ширимо идеју ПРАВОСЛАВЉА како би испунили речи из Светог Писама:

,,Што смо видели и чули објављујемо вама да и ви с нама имате заједницу, а наша заједница је са Оцем и Сином Његовим Исусом Христом".
(I посл. Јован 1,1)

 

ВИЗИЈА:

Ширити идеју Хришћанства кроз свакодневно објављивање различитих духовних садржаја на најразличитијим медијима чинећи их тако ближим људима који данас живе у овом брзом свету. Трудићемо се да што боље обрадимо информације и да успоставимо комуникацију са читаоцима у нади да ћемо тако сви лакше наћи пут личног духовног уздизања.

четвртак, 25 септембар 2014 00:00

ВЛАДИКА МИЛУТИН СА УРЕДНИЧКИМ ТИМОМ

Оцените овај чланак
(15 Гласова)
Фотографија владике Милутина са Уредничким тимом Храма Христа Спаситеља - Спасовдан 2014.

Фотографија владике Милутина са Уредничким тимом Храма Христа Спаситеља у порти убског Храма за Спасовдан 2014. године.

Спасовдан је слава нашег Храма. И ове године владика Милутин је служио Литургију у нашем Храму. За време трпезе љубави епископ је одржао говор а након тога се фотографисао са Уредничким тимом пожелевши нам пуно успеха у раду наглашавајући значај Богомољачког покрета и просветитељске делатности.

Ту смо да ширимо Православље. Учините Богоугодно дело и помозите нам предлозима и сугестијама.

КЛИКНИТЕ ДА ОДЕТЕ НА СТРАНУ ЗА ПРЕДЛОГЕ

КЛИКНИТЕ ДА ОДЕТЕ НА СТРАНУ ВАШИХ ЛИЧНИХ УТИСАКА

Делите пријатељима чланке са наше стране. Слава Богу на свему.

 

Заједничка фотографија тима са владиком је у наслову овог чланка а испод је фотографија свештенства нашег Храма са владиком и пратњом.


 

Чланак припремио

Душан Петровић

1 коментар

 • Линк коментара Горан Крсмановић среда, 02 март 2016 15:43 Написао/ла Горан Крсмановић

  Слава Богу за ваш богоугодни труд !

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

 

Webcam Live

 • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

  Прошетајте са нама кроз Храм

 

 • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

  Храм из ваздуха

 

 • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

  Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa