Књига Утисака

Књига Утисака КЊИГА УТИСАКА је рубрика у којој се могу прочитати утисци посетилаца Храма Христа Спаситеља на Убу, али може се допунити и сопственим утисцима насталим током стварне или интернет посете нашем Храму и праћењем свега онога што се у њему и око њега збива.

Уколико „вера човекова није ништа друго него отварање врата душе и допуштење Богу да уђе“, како је говорио Владика Николај, онда је црква пут који човека води до Бога.

Књига Утисака Градећи храмове, изграђујемо себе. Бележећи своја размишљања о њима, остављамо сведочанство о путу духовног узрастања којим пролазимо да би се барем мало приближили Богу.

Позивамо вас да својим утисцима и коментарима будете активни учесници у исписивању ове КЊИГА УТИСАКА која сведочи о лепоти самог Храма на Убу, величини Православне вере и истовремено показује наше духовно стање на почетку 21. века.

Ваше утиске, примедбе и сугестије упишите нам у књигу утисака у нашем убском Храму или пошаљите као поруку на нашој фејсбук страни www.facebook.com/crkva.ub или нам пошаљите емаилом: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Позивамо вас да се заједно молимо Господу да нас оснажи у настојањима да изграђујемо своје душе, како сам Храм не би био лепши од њих.

Ваш
УРЕДНИЧКИ ТИМ
ХРАМА ХРИСТА СПАСИТЕЉА

недеља, 15 јануар 2017 12:00

СЛАВА ГОСПОДУ БОГУ НА ОВОМ ДИВНОМ ХРАМУ ЊЕГОВОМ... - РЕЧИ СРЦА ИЗ КЊИГЕ УТИСАКА

Оцените овај чланак
(1 Глас)
Храм Христа Спаситеља, Уб

Слава Господу Богу на овом дивном Храму Његовом... почетне су РЕЧИ СРЦА нашег посетиоца који је предивне утиске из своје душе забележио у Књигу утисака Цркве Уб. Зашто је баш овај утисак из 2014. год. ушао у наш избор најлепших коментара под називом "РЕЧИ СРЦА" прочитајте у остатку чланка ...

Кликните на ОПШИРНИЈЕ и погледајте цео коментар са потписом аутора ...

РЕЧИ СРЦА теолога Горана Крсмановића, Књига Утисака Цркве Уб из 2014.год

 

(РЕЧИ СРЦА су избор НАЈЛЕПШИХ УТИСАКА из КЊИГЕ УТИСАКА Цркве Уб)

"Слава Господу Богу на овом прелепом Храму Његовом, у којем сам присуствовао на Божанској литургији, са својом деветочланом породицом, при служењу оца Милана.

Данас, после више од месец дана, поново сам у њему, празном, без народа, јер није време болгослужења и осећам се дивно пред иконом која раније није била ту, на којој су изображени ликови наших светих Владике Николаја и Аве Јустина, са честицама моштију."

 

РЕЧИ СРЦА теолога Горана Крсмановића

КЊИГА УТИСАКА - ЦРКВА УБ, дана 20.10.2014.

 

Много утисака се оставља у нашој Књизи утисака, али само они посебни, само они који представљају РЕЧИ из самог СРЦА, посебно се доживе кад се прочитају. Посетите нас и Ви и дајте нам свој коментар. Можда баш тај Ваш коментар буде у нашем избору РЕЧИ СРЦА.

 

Чланак припремила:

Биљана Радовановић

 

 

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

 

Webcam Live

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa