недеља, 20 август 2017 05:45

КО СЕ ДАНАС ОДРИЧЕ КОСОВА - проф. др Слободан Антонић - ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ (НАЈАВА)

Оцените овај чланак
(3 Гласова)
Проф. др Слободан Антонић Преузето са сајта http://srbin.info

Професор др Слободан Антонић предаваће у оквиру ДУХОВНИХ БЕСЕДА Цркве Уб.

ТЕМА: КО СЕ ДАНАС ОДРИЧЕ КОСОВА

 ПОЧЕТАК: четвртак 24.08.2017. у 19:00 часова у Црквеном дому Уб 

Духовну беседу организује:

Хришћанска Заједница Свети Макарије Велики - Уб

Хришћанска заједница Свети Макарије Велики по други пут има ту част да угости господина др Слободана Антонића. Тема првог предавања била је ДЕХРИСТИЈАНИЗАЦИЈА СРПСКОГ ДРУШТВА.

Дођите и послушајте познатог и признатог српског мислиоца, политиколога, социолога, политичког аналитичара  и универзитетског професора др Слободана Антонића!!!

Подсетићемо вас на врсна дела овог великог научника:  "Србија између популизма и демократије", "Изазови историјске социологије", "Заробљена земља: Србија за владе Слободана Милошевића", "Нација у струјама прошлости: Огледи о одрживости демократије у Србији", "Гутање жаба", "Елита, грађанство и слаба држава", "Срби и »Евро-Срби«" и остало.

 

Милош Рафаиловић

 

 

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

 

Webcam Live

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa