недеља, 14 мај 2017 10:41

КРИЗА СРПСКЕ ПОРОДИЦЕ - др ВЛАЈКО ПАНОВИЋ - ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ (НАЈАВА)

Оцените овај чланак
(2 Гласова)
др Влајко Пановић Преузето www.paracin.autentik.net/

Клинички психолог на ВМА у Београду др Влајко Пановић предаваће у оквиру ДУХОВНИХ БЕСЕДА Цркве Уб.

ТЕМА: КРИЗА СРПСКЕ ПОРОДИЦЕ 

 ПОЧЕТАК: четвртак 18.05.2017. у 19:00 часова у Црквеном дому Уб

Духовну беседу организује:

Хришћанска Заједница Свети Макарије Велики - Уб

Доктор Влајко Пановић иза себе има мноштво одржаних предавања, а највећи број се тиче управо васпитања деце, подстицању младих и савременим облицима зависности. У својим предавањима доктор Влајко Пановић истицао је и институцију брака, односно кризу у којој се она налази. Како и сам наглашава: "Олако се у брак улази, али још брже излази. Почетак свега је, чини се, у „свадбеним надметањима“ породица младенаца - усклику „згази га“ младиних пред олтаром и племенском ликовању младожењених на невестино узимање презимена. Супружници често развијају такмичарске уместо партнерских односа, а Бог нас је створио различите како бисмо ми створили породицу." (наведени текст преузет са сајта beseda.rs)

ДОБРО НАМ ДОШЛИ!

ШИРИМО ПРАВОСЛАВЉЕ!!!

Припремио:

Милош Рафаиловић

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

 

Webcam Live

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa