недеља, 21 август 2016 00:00

ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ - ЦРКВА И ДРУШТВО (НАЈАВА)

Оцените овај чланак
(6 Гласова)
Драгољуб Којчић

ДУХОВНА БЕСЕДА предавача Драгољуба Којчића, директора Завода за уџбенике, на тему:

"ЦРКВА И ДРУШТВО"

одржаће се у Цркви Уб у четвртак, 25. августа 2016. год  са почетком у 19:00 часова

ШИРИТЕ ПРАВОСЛАВЉЕ - ПОДЕЛИТЕ ПРИЈАТЕЉИМА и ДОБРО ДОШЛИ !!!

У великој сали црквеног дома при Цркви Вазнесења Господњег у Убу, након акатиста Пресветој Богородици, одржаће се ДУХОВНА БЕСЕДА коју ће водити Драгољуб Којчић.

ПНХЗ у Убу по први пут има ту част да угости господина Драгољуба Којчића директора Завода за уџбенике и аутора два капитална дела "Стрела времена и хоризонт слободе" и "Дамјан Ђаков: Streets and colours of time". Како медији наводе: "Неколико недеља пре именовања на чело Завода постао је на предлог Народне скупштине Републике Србије и члан Програмског одбора РТС. У његовој радној биографији (рођен 1954) пише да је као дипломирани философ 1990. покренуо лист за политику, културу и економију „Држава“ и касније био главни и одговорни уредник. Учествовао је у оснивању Института за геополитичке студије 1996. и био уредник у Српском књижевном гласнику. Био је заменик министра у Министарству за везе са Србима ван Србије (од октобра 2000), од 2004. до 2007. посланик у Скупштини Србије, а истовремено и на челу Завода за унапређење образовања и васпитања. Утемељивач је магазина Зенит, чији су колумнисти, како је истицао, били и Ноам Чомски и Умберто Еко.".

 

ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ - Цркве Уб су у организацији Хришћанске Заједнице Цркве Уб


 

 Објаву припремио:

Милош Рафаиловић

 

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

 

Webcam Live

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa