уторак, 26 мај 2015 13:30

„ЧОВЕКОЉУБЉЕ“ ДОНИРАЛО ПОМАГАЛА ИНВАЛИДИМА НАМЕСНИШТВА ТАМНАВСКОГ

Оцените овај чланак
(2 Гласова)
Ортопедска помагала - донација Добротворне Фондације СПЦ "Човекољубље"

Добротворна Фондација СПЦ „Човекољубље“ у оквиру свог харитативног рада, донирала је 25. маја 2015. године ортопедска помагала намењена инвалидима на територији архијерејског намесништва тамнавског, Епархије ваљевске.

 

Хуманитарна помоћ се састојала од 16 колица и 4 ходалице за лица са тешким инвалидитетом која живе у Убу, Црвеној Јабуци, Совљаку, Милорцима, Чучугама, Гвозденовићу, Мургашу и Стубленици.

Укупна вредност додељених помагала износила је око 245.000 динара, а новац је обезбедила наша дијаспора у Астрији.

Станиша Ђокић, протојереј

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

 

Webcam Live

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa