понедељак, 11 мај 2015 11:16

ДУХОВНЕ ВЕЧЕРИ - БЛАГОДЕТНИ ОГАЊ И СВЕТА ЗЕМЉА

Оцените овај чланак
(6 Гласова)
Благодетни огањ у Србији

ДУХОВНО ПРЕДАВАЊЕ : СВЕТА ЗЕМЉА И БЛАГОДЕТНИ ОГАЊ

ЦРКВА УБ, четвртак 14. мај 2015. године у 19:00 часова (након акатиста Богородици Тројеручици)

Радмила Мишев главни и одговорни уредник СВЕТОСАВСКОГ ЗВОНЦЕТА

Ваше је само да дођете на време! Кликните на опширније да се упознате са темом и предавачем

 

Радмила Мишев, главни и одговорни уредник Светосавског Звонцета

 

Благодетни огањ је једно од највећих чуда које нам сведочи о Божијој милости и о Божијем присуству. Јавља се сваке ВЕЛИКЕ СУБОТЕ - ПРАВОСЛАВНОМ ПАТРИЈАРХУ У Јерусалиму. Дочекује га хиљаде верника из целог света. Из Свете земље, верници преузимају и разносе огањ по свету. Благодетни огањ је ове године, први пут је организовано преношен, дочекан и раздељен у Србији. Радмила Мишев је на националној телевизији коментарисала дочек огња испред Храма Светог Саве у Београду који је велики благослов људском роду.

Радмила Мишев је главни и одговорни уредник Светосавског Звонцета и као таква једина жена која уређује овај православни часопис. Она је аутор стотина прича и многих духовних књига: Трагање за духовним видом, Приче из смеђе свеске, Повест о манастиру Светог Луке, и многе друге.

На наше велико задовољство, Радмила се одазвла позиву да на Духовној вечери у Цркви Уб подели са нама богато искуство на ову популарну тему. Укажимо и ми њој поверење и захвалност са својим присуством.

 

Објаву припремио

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

 

Webcam Live

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa