ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ ЦРКВЕ УБ

ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ - Цркве Уб

Духовне беседе – цркве Уб су МУЛТИМЕДИЈАЛНА рубрика ПРАВОСЛАВНОГ садржаја која Вам представља видео, аудио, фото записе и текстове са ДУХОВНИХ ТРИБИНА, ПРЕДАВАЊА, САОПШТЕЊА, ЕМИСИЈА и ПРОМОЦИЈА.

 

Духовне беседе - цркве Уб су у оганизацији Хришћанске заједнице „Свети Макарије Велики“ при Храму Христа Спаситеља – Црква Уб.

 

Ширимо ПРАВОСЛАВЉЕ – сајт Црква Уб

 

субота, 07 октобар 2017 10:28

СВЕДОЧЕЊА О ЧУДЕСНИМ ИСЦЕЉЕЊИМА НАД МОШТИМА СВЕТОГ НЕКТАРИЈА ЕГИНСКОГ (видео део 1/2)

Оцените овај чланак
(6 Гласова)
Наталија Ковачевић, иконописац и духовно чедо Нектарија Виталиса Фото Милош Рафаиловић

Сведочења о чудесним исцељењима над моштима Светог Нектарија Егинског сестре Наталије Ковачевић јесте радосна, блага вест, односно Јеванђеље!

Сведочења о чудесним исцељењима над моштима Светог Нектарија Егинског била су тема ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ одржане 28. септембра текуће године. Приклонивши колена Господу на акатисту који је претходио овој беседи, окупљени хришћани сабрали су се у парохијском дому при цркви Христа Спаситеља у Убу, како би чули госта и предавача Наталију Ковачевић.

Сведочење сестре Наталије Ковачевић друго је у низу предавања које организује хришћанска заједница Светог Макарија Великог из Уба. Велика потреба за живом речи и сведоком који је видео чудесна исцељења очигледна је по броју присутних верника који су испунили салу овог парохијског дома.

Погледајте галерију фотографија са овог предавања и послушајте сестру Наталију кликом на припремљен видео у дну чланка.

 

Чланак припремио и фотографисао:

Милош Рафаиловић

 

 

Галерија слика:

Видео:

СВЕДОЧЕЊА О ЧУДЕСНИМ ИСЦЕЉЕЊИМА НАД МОШТИМА СВЕТОГ НЕКТАРИЈА ЕГИНСКОГ (део 1/2) Снимила "ЦРКВА УБ"

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa