ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ ЦРКВЕ УБ

ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ - Цркве Уб

Духовне беседе – цркве Уб су МУЛТИМЕДИЈАЛНА рубрика ПРАВОСЛАВНОГ садржаја која Вам представља видео, аудио, фото записе и текстове са ДУХОВНИХ ТРИБИНА, ПРЕДАВАЊА, САОПШТЕЊА, ЕМИСИЈА и ПРОМОЦИЈА.

 

Духовне беседе - цркве Уб су у оганизацији Хришћанске заједнице „Свети Макарије Велики“ при Храму Христа Спаситеља – Црква Уб.

 

Ширимо ПРАВОСЛАВЉЕ – сајт Црква Уб

 

среда, 27 септембар 2017 18:00

ВЛАДЕТА ЈЕРОТИЋ - ДА ЛИ ИМА СВЕТИТЕЉА У XXI ВЕКУ (ВИДЕО - део 3/3)

Оцените овај чланак
(1 Глас)
Владета Јеротић, академик

Владета Јеротић на тему "Да ли има светитеља у XXI веку" говорио је на Духовној Беседи Цркве Уб.  Погледајте трећи и последњи део овог предавања.

У трећем и последњем делу припремљеног снимка предавања професор и академик др Владета Јеротић одговарао је на питања присутних. Нека од њих дотицала су се снова, палих анђела, интуицијe и тд. Кликом на видео у дну чланка можете погледати и послушати ово предавање.

Такође чланак садржи и линкове ка снимцима прва два дела предавања "Да ли има светитеља у XXI веку".

ВЛАДЕТА ЈЕРОТИЋ - ДА ЛИ ИМА СВЕТИТЕЉА У XXI ВЕКУ (ВИДЕО - део 1/3)

ВЛАДЕТА ЈЕРОТИЋ - ДА ЛИ ИМА СВЕТИТЕЉА У XXI ВЕКУ (ВИДЕО - део 2/3)


Припреми:

Милош Рафаиловић

Видео:

ВЛАДЕТА ЈЕРОТИЋ - ДА ЛИ ИМА СВЕТИТЕЉА У XXI ВЕКУ (део 3/3) У трећем делу снимка предавања "Да ли има светитеља у XXI веку" осврће се ка питањима присутних верника.

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa