ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ ЦРКВЕ УБ

ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ - Цркве Уб

Духовне беседе – цркве Уб су МУЛТИМЕДИЈАЛНА рубрика ПРАВОСЛАВНОГ садржаја која Вам представља видео, аудио, фото записе и текстове са ДУХОВНИХ ТРИБИНА, ПРЕДАВАЊА, САОПШТЕЊА, ЕМИСИЈА и ПРОМОЦИЈА.

 

Духовне беседе - цркве Уб су у оганизацији Хришћанске заједнице „Свети Макарије Велики“ при Храму Христа Спаситеља – Црква Уб.

 

Ширимо ПРАВОСЛАВЉЕ – сајт Црква Уб

 

уторак, 01 август 2017 08:37

ЧУДЕСНА ИСЦЕЉЕЊА НАД МОШТИМА СВЕТОГ ЗОСИМА И СВЕТОГ ЈАКОВА ТУМАНСКОГ (ВИДЕО)

Оцените овај чланак
(12 Гласова)
Јеромонах Петар (Богдановић) и игуман манастира Тумане Димитрије (Плечевић) Фото Милош Рафаиловић

Чудесна исцељења над моштима Светитеља туманских су многобројна, нека су записана, док се о другим чудим још увек ћути. У приложеном видео снимку у дну чланка послушајте хришћанина који се није стидео да своје искуство подели како пред присутнима, тако и пред камером.

Погледајте и послушајте предавање игумана манастира Тумане оца Димитрија (Плечевића) и оца Петра (Богдановића) о чудесним исцељењима над моштима Светог Зосима и Светог Јакова Туманског.

 

На сајту Цркве Уб пратећи следеће линкове можете прочитати још везаних чланака који наш Храм повезују са Манастиром Тумане

отац Димитрије, игуман тумански о Цркви Уб - књига утисака

Јеромонах Петар Богдановић из манастира Тумане - духовник рубрике ПИТАЈТЕ ДУХОВНИКА - кликните да прочитате његове одговоре

 

 

 

Милош Рафаиловић

Видео:

ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ - ЧУДЕСНА ИСЦЕЉЕЊА НАД МОШТИМА СВЕТОГ ЗОСИМА И СВЕТОГ ЈАКОВА ТУМАНСКОГ Духовне Беседе игумана манастира Тумане оца Димитрија (Плечевића) и оца Петра (Богдановића) о чудесним исцељењима над моштима Светог Зосима и Светог Јакова Туманског.

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa