ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ ЦРКВЕ УБ

ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ - Цркве Уб

Духовне беседе – цркве Уб су МУЛТИМЕДИЈАЛНА рубрика ПРАВОСЛАВНОГ садржаја која Вам представља видео, аудио, фото записе и текстове са ДУХОВНИХ ТРИБИНА, ПРЕДАВАЊА, САОПШТЕЊА, ЕМИСИЈА и ПРОМОЦИЈА.

 

Духовне беседе - цркве Уб су у оганизацији Хришћанске заједнице „Свети Макарије Велики“ при Храму Христа Спаситеља – Црква Уб.

 

Ширимо ПРАВОСЛАВЉЕ – сајт Црква Уб

 

недеља, 15 јануар 2017 12:51

ДОСИТЕЈ ХИЛАНДАРАЦ - О ХРИШЋАНСКОМ ЖИВОТУ - ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ (ВИДЕО) први део

Оцените овај чланак
(5 Гласова)
Јеромонах Доситеј Хиландарац

Доситеј Хиландарац у првом делу предавања говорио је о Богочовеку Христу, Цркви, крштењу и човеку као суштој слици Христовој. Послушајте причу о пуковнику и његовом првом сусрету са Литургијом, са Христом...

Први део (ВИДЕО) ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ Доситеја Хиландарца погледајте у дну овог чланка

Систематично приступајући задатој теми "О хришћанском животу" на ДУХОВНИМ БЕСЕДАМА, које Хришћанска заједница "Светог Макарија Великог" у Убу организује једном месечно, јеромонах Доситеј упућује на правилно сагледавање Цркве не би ли ми Хришћани касније имали правилан однос према њој. 

Овим путем ПНХЗ "Свети Макарије Велики" захваљује се студију "Foto Pani" из Уба који је снимио ово предавање!

 

 

Припремио: 

Милош Рафаиловић, вероучитељ

 

 

 

Видео:

ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ - ЈЕРОМОНАХ ДОСИТЕЈ ХИЛАНДАРАЦ - О ХРИШЋАНСКОМ ЖИВОТУ (први део) Предавач: Доситеј Хиландарац у овом првом делу снимка говорио је о томе какав је човек Хришћанин, Царству Божјем, стицању Божије благодати и хришћанских врлина... Тема предавања је била: "О хришћанском животу".

2 Коментара

 • Линк коментара Mirjana Cveticanin недеља, 15 јануар 2017 18:47 Написао/ла Mirjana Cveticanin

  Da li ce biti jos neka duhovna beseda Dositeja Hilandarca?

 • Линк коментара Mirjana Cveticanin недеља, 15 јануар 2017 18:47 Написао/ла Mirjana Cveticanin

  Da li ce biti jos neka duhovna beseda Dositeja Hilandarca?

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

 • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

  Прошетајте са нама кроз Храм

 

 • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

  Храм из ваздуха

 

 • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

  Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa