ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ ЦРКВЕ УБ

ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ - Цркве Уб

Духовне беседе – цркве Уб су МУЛТИМЕДИЈАЛНА рубрика ПРАВОСЛАВНОГ садржаја која Вам представља видео, аудио, фото записе и текстове са ДУХОВНИХ ТРИБИНА, ПРЕДАВАЊА, САОПШТЕЊА, ЕМИСИЈА и ПРОМОЦИЈА.

 

Духовне беседе - цркве Уб су у оганизацији Хришћанске заједнице „Свети Макарије Велики“ при Храму Христа Спаситеља – Црква Уб.

 

Ширимо ПРАВОСЛАВЉЕ – сајт Црква Уб

 

среда, 04 јануар 2017 23:24

ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ - АРХИМАНДРИТ МИХАИЛО БИКОВИЋ И НАДА ИЛИЋ - САМОУБИСТВО-СМРТНИ ГРЕХ (ВИДЕО) први део

Оцените овај чланак
(2 Гласова)
Предавачи и домаћини ДУХОВНИХ БЕСЕДА Цркве Уб Фото Милош Рафаиловић

ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ - Самоубиство-смртни грех, за све оне који би да се подсете овог предавања и оне који то нису имали прилику, сада то могу учинити кроз припремљен видео снимак. 

Предавање које се одржало у јулу месецу 2016. године, у порти Цркве Вазнесења Господњег, а о којој су говорили архимандрит Михаило (Биковић) и психолог Нада Илић, можете погледати кроз два припрељена видео снимка. Први снимак обухвата одговор наших гостију на задату тему, док други представља одговор на питања присутних слушалаца.

Овим путем ПНХЗ "Свети Макарије Велики" захваљује се студију "Foto Pani" из Уба који је снимио ово предавање! 

 

Погледајте други део предавања "Самоубиство-смртни грех" кликом на линк испод: 

ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ - АРХИМАНДРИТ МИХАИЛО БИКОВИЋ И НАДА ИЛИЋ - САМОУБИСТВО-СМРТНИ ГРЕХ (ВИДЕО) други део

 

Милош Рафаиловић вероучитељ

 

Видео:

ДУХОВНЕ БЕСЕДЕ - Архимадрит Михаило (Биковић) и др Нада Илић - "Самоубиство-смртни грех" (први део) Предавачи: Архимадрит Михаило (Биковић) и специјалиста медицинске психологије др Нада Илић у овом првом делу снимка говорили су на тему "Самоубиство-смртни грех"

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa