Веронаука

Веронаука " Учи што хоћеш и знај што можеш, али једно не смеш не знати - да је боље добро владање него много знање. И још: Учи што хоћеш и знај што можеш, али једно не смеш научити - на зло употребити своје знање. "

 

ОСНОВНА ПИТАЊA О ВЕРОНАУЦИ

понедељак, 26 март 2018 19:30

ПОКЛОНИЧКО ПУТОВАЊЕ УБСКИХ ГИМНАЗИЈАЛАЦА

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Поклоничко путовање ученика веронауке

У суботу, 17. марта 2018. године, група ученика веронауке Гимназије "Бранислав Петронијевић" Уб,  посетила је светиње епархије ваљевске.

 

 У оквиру верске наставе је организовано поклоничко путовање групе ученика Гимназије „Бранислав Петронијевић“ Уб. У суботу, 17. марта 2018. године обишли су манастире Лелић, Ћелије, Јовања, Пустиња и Докмир. Само путовање је организовано у правом поклоничком духу и углавном се боравило у манастирима, осим боравка од једног сата у Ваљеву. Иако је ово период када има доста да се учи, време је било хладно и кишовито, а свако је имао и неке личне препреке, ова група ученика је кренула на ово и физички, а посебно духовно захтевно путовање.

 

Весна Нинковић, вероучитељ

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

 

Webcam Live

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa