Веронаука

Веронаука " Учи што хоћеш и знај што можеш, али једно не смеш не знати - да је боље добро владање него много знање. И још: Учи што хоћеш и знај што можеш, али једно не смеш научити - на зло употребити своје знање. "

 

ОСНОВНА ПИТАЊA О ВЕРОНАУЦИ

понедељак, 19 март 2018 21:21

УЧЕНИЦИ УБСКЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ О ЧЕТВРТОЈ НЕДЕЉИ ЧАСНОГ ПОСТА

Оцените овај чланак
(2 Гласова)
УЧЕНИЦИ УБСКЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ

Ученици петог разреда убске основне школе

,,Милан Муњас" учестволали су у емисији

,,Кад анђели проговоре" на радију Источник у Ваљеву. 

 

Ученици ОШ Милан Муњас

У понедељак, 19. марта 2018., године, осам ученика петог разреда убске основне школе заједно са својим вероучитељем Стефаном Радовановицем били су гости у емисији ,,Кад анђели проговоре". Песмом и лепим текстовима овом приликом представили су нам се: Милица Адамовић, Филип Велимировић, Кристина Велимировић, Ива Леонтијевић, Софија Велимировић, Анђела Милутиновић, Јелена Ивковић и Лана Димитријевић. Ученици су најпре отпевали две песме ( "Косовски божури" и "Знаш ли ко те љуби силно") , а затим су читали текстове о четвртој недељи Васкршњег поста, и уопште о значају и циљу поста. Ученици су говорили и о Светом Јовану Лествичнику, коме је и посвецена четврта недеља Великог часног поста. Вероучитељ Стефан Радовановић говорио је о настави веронауке у основној школи ,,Милан Муњас" , шта ђаци воле на часу верске наставе и уопште о значају веронауке за младе људе.

 

Вероучитељ Стефан Радовановић

 

 

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

 

Webcam Live

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa