Веронаука

Веронаука " Учи што хоћеш и знај што можеш, али једно не смеш не знати - да је боље добро владање него много знање. И још: Учи што хоћеш и знај што можеш, али једно не смеш научити - на зло употребити своје знање. "

 

ОСНОВНА ПИТАЊA О ВЕРОНАУЦИ

понедељак, 05 фебруар 2018 19:51

УБСКИ ОСНОВЦИ ГОСТИ РАДИЈА ИСТОЧНИК У ЕМИСИЈИ "КАД АНЂЕЛИ ПРОГОВОРЕ"

Оцените овај чланак
(2 Гласова)
Ученици веронауке са својим вероучитељем у студију радија Источник

Ученици веронауке убске ОШ "Милан Муњас" учествовали у емисији "Кад анђели проговоре" на радију Источник у Ваљеву.  

                     Уђите и послушајте целу емисију!

 На празник Свештеномученика Климента анкирског, 5. фебруара 2018. године, ученици седмог разреда убске Основне школе, заједно са својим вероучитељем Растком Алимпијевићем, уредили су емисију "Кад анђели проговоре" и својим уметничким стваралаштвом учествовали у њој. Ученици Ана Адамовић, Горана Перишић и Јован Симеуновић уживо су у студију отпевали три песме (Милешевка, Ој Косово Косово и Говори Господе). Ученик Марко Киселчић прочитао  је неколико песама који су писали остали ученици веронауке убске ОШ "Милан Муњас", а које су објављене у рубрици веронаука сајта Храма Христа Спаситеља у Убу.

Видео:

Убски основци гости на радију Источник са својим вероучитељем Емисија "Кад анђели проговоре"

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

 

Webcam Live

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa