МОЛИТВЕ

 

"Молитвама Светих Отаца наших, Господе Исусе Христе Сине Божији, помилуј нас грешне"

понедељак, 11 април 2016 18:00

МОЛИТВА БОГОРОДИЦИ - ЦВЕТ КОЈИ НЕ ВЕНЕ

Оцените овај чланак
(6 Гласова)
Молитва Богородици Цвет који не вене

Молитва Богородици пред чудотворном иконом Цвет који невене чита се за избављење од сваке немоћи, за чедност и чистоту. Икона Пресвете Богородице Цвет који не вене празнује се 16/3. априла.

МОЛИТВА БОГОРОДИЦИ - ЦВЕТ КОЈИ НЕ ВЕНЕ

Царице моја Преблага, Надо моја Богородице, Прибежиште сиротих и путника Заступнице, тужних Радости, повређених Покровитељко! Ти видиш беду моју, видиш и патње моје, помози мени немоћноме, нахрани мене лутајућег. Ти знаш неправде моје, разреши их ако желиш јер друге помоћи немам, ни друге посреднице, и благе утешитељке, сем Тебе, о, Богомати. Сачувај ме и заштити сада и увек и у векове векова. Амин.

Објаву припремила

Анђелка Кузмановић

Молитве Богородици:

МОЛИТВА БОГОРОДИЦИ КОЗЕЛИШЧАНСКОЈ - кликните и прочитајте

МОЛИТВА БОГОРОДИЦИ - НЕ ОПЛАКУЈ МЕ МАЈКО - кликните и прочитајте

МОЛИТВА БОГОРОДИЦИ - ЗВЕЗДА ПРЕСВЕТЛА - кликните и прочитајте

 

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa