МОЛИТВЕ

 

"Молитвама Светих Отаца наших, Господе Исусе Христе Сине Божији, помилуј нас грешне"

понедељак, 02 новембар 2015 22:00

МОЛИТВА ЗА ЗАШТИТУ ОД НЕЧИСТЕ СИЛЕ

Оцените овај чланак
(13 Гласова)
Молитва за заштиту од нечисте силе

Молитва за заштиту од нечисте силе и демона. Ову молитву треба читати редовно уз свакодневно молитвено правило како бисмо се сачували од напада демонских и искушења.

Теби, Богу и Творцу моме, у Тројици Светој прослављеном Оцу и Сину и Светом Духу, клањам се и предајем душу и тело моје и молим се: Ти ме благослови, Ти ме помилуј и од сваког овоземаљског, ђаволског и телесног зла избави. И дај ми да у миру, без греха проживим овај дан, у Славу Твоју, а на спасење душе моје. Амин.

 

Објаву припремила

Анђелка Кузмановић

КАКО СЕ ОСЛОБОДИТИ ДЕМОНА И НЕЧИСТЕ СИЛЕ? - прочитајте одговор баћушке Јована

1 коментар

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa